Bosanski jezik
English language

Partneri


Kompanija koja se bavi razvojem cjelovitih rješenja za: fiksnu i mobilnu telefoniju, konvergentne mreže, mreže slijedeće generacije, upravljanje mrežama i pruža usluge podrške- projektovanje mreža, obuku i post-prodajnu podršku.

USA kompanija (u prošlosti poznata pod nazivom JDSU, Acterna, Wandel Goltermann i Wavetek) -poznati svjetski proizvođač test i mjerne opreme i sistema za područje Telecom i CATV mreža.

Vodeći svjetski proizvođač test i mjerne opreme i sistema – izdvojeni dio HP-a , u prošlosti poznata kao Agilent Technologies.

Vodeći svjetski proizvođač fuzionih splajsera, optičkih komponenti i kablova.

Vodeći svjetski proizvođač opreme za sinhronizaciju Telecom i CATV mreža, distribuciju tačnog vremena, 1588 PTP i QoE rješenja, u prošlosti poznat kao Microsemi.

Aircom Internation je nezavisni provajder mrežnih i data upravljačkih alata i servisa, specijaliziranih za end-to-end planning, sharing, post-processing, outsourcing i optimisation ćelijskih i IP mreža.

Polystar-OSIX je jedan od lidera u oblasti monitoringa signalizacije Telecom i Mobilnih mreža.

Globalni provajder rješenja za "performance" analizu i "service assurance". Ova rješenje omogućavaju razvoj i primjenu mrežnih tehnologija nove generacije: Broadband Networking, Convergence, Next-Generation Internet, Wireless, Enterprise Networks, Satellite Navigation.

Renomirani svjetski proizvođač sistema za monitoring kvaliteta i sadržaja IPTV, CATV i Broadcasting video signala.

Packet Performance Assurance rješenja za Carrier-Ethernet i Packet-based aplikacije u Wireless i Wireline mrežama.

Proizvođač rješenja za sertifikaciju LAN mreža.

Poznati svjetski poizvođač identifikacionih rješenja (naljepnica i štampača) za telekom industriju.

Najpoznatiji svjetski proizvođač instrumenata za mjerenje elektromagnetskog zračenja.

Proizvođač opreme za testiranje bakarnih kablova.